1000 eurų taikliu metimu laimėjęs aistruolis: „Tikiu, kad šiemet mūsų komanda triumfuos LKL“

2018 m. gegužės 09 d., 18:00

Vilniaus „Lietuvos ryto“ sirgaliai šiemet rekordiniais tempais pataiko vieną metimą po kito nuo vidurio aikštės. Per pastaruosius trejus metus „Norfa“ įsteigtą prizą už šį įspūdingą šūvį laimėjo penki laimingieji, o vien šį sezoną jų buvo jau trys.

UAB „Norfos mažmena“ direktorius Liutauras Čiurlys atskleidė, kad nesitikėjo tokio sostinės fanų taiklumo, tačiau džiaugiasi taikliais metimais bei jais pagyvintu renginiu: „Žinoma, tiek daug taiklių metimų mus nustebino, tačiau tikrai esame patenkinti rezultatu. Nuo vidurio kartais būna sudėtinga pataikyti net į lentą, bet tikimės, kad taikliais metimais nuo aikštės vidurio mus dar sykį pradžiugins sirgaliai. Kol kas jiems puikiai sekasi.“

Tuo tarpu trečiuoju šio sezono „Norfa“ 1000 eurų dovanų čekio nugalėtoju tapęs Rokas Rudžinskas teigė, kad pataikyti nuo vidurio sunku nebuvo, nes buvo įdėta nemažai darbo po krepšinio treniruočių su draugais.

„Nuo vidurio aikštės dažnai pamėtome su draugais ir kartais lažinamės, kam tai padaryti pavyks greičiau, – pasakojo R.Rudžinskas. – Metant svarbiausia yra nesijaudinti, atsipalaiduoti ir gerai praleisti laiką. Paleidęs kamuolį į orą dėl 1000 eurų trumpam buvau užsisvajojęs, o kai atsipeikėjau jis jau skrodė tinklelį. Smagi akimirka. Daugelis draugų iš karto parašė, kad esu jiems skolingas vakarienę. Reikės kažką sugalvoti. Tiesa, iš pradžių savaitę sočiai valgysiu, o vėliau – pagalvosiu apie didesnį pirkinį.“

Įspūdingą metimą pataikęs jaunuolis taip pat atskleidė, kad už „Lietuvos rytą“ serga nuo mažens ir šį sezoną „Betsafe-LKL“ čempionate tikisi aukščiausios prabos medalio:

„Tikiu, kad šiemet mūsų komandai pavyks laimėti LKL čempionato auksą.“

„Palaikysime savo miesto komandą, todėl linkime didžiausios sėkmės Vilniaus „Lietuvos rytui“ „Betsafe-LKL“ atkrintamosiose.“, – savo palaikymą išreiškė ir UAB „Norfos mažmena“ direktorius L.Čiurlys.

„Norfa“ žaidimas 1000 eurų dovanų čekiui laimėti tęsis ir „Betsafe-LKL“ atkrintamųjų metu. Susitikime „Siemens“ arenoje jau šį penktadienį, ketvirtfinalio mače su Utenos „Juventus“. Bilietai – „Tiketoje“.

bcvilnius.lt

atgal